Voedingsadvies

Wil je gezonder eten, afvallen of net enkele kilootjes aankomen. Maar weet je niet goed hoe je hier aan moet beginnen. Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte methode die bij je past. Er wordt altijd rekening gehouden met je huidige eet- en leefpatroon en stellen dus altijd een gepersonaliseerd voedingsadvies op.

Heb je een medisch probleem zoals diabetes type 2, een te hoge cholesterol of een voedingsintolerantie. Ook hiervoor kan je advies krijgen bij voeding & coaching.

Voedingsadvies

Laten we er samen voor gaan

Gepersonaliseerd voedingsadvies

Een gezonde levensstijl met een gewicht dat bij je past zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent, dat is ons doel! Samen met jou gaan we op zoek naar een gezonde balans in je voedingspatroon afgestemd op jouw individuele behoeften.

Nee ik ben niet op dieet. Ik verander mijn levensstijl

We werken hiervoor niet met kant-en-klare adviezen, maar nemen de tijd om te luisteren naar je verhaal, analyseren je huidige gewoontes en bekijken hoe we stap voor stap kunnen werken naar een nieuwe levensstijl die je op lange termijn kan volhouden.

Iedereen weet dat gezonde voeding belangrijk is. Toch kan het moeilijk zijn om dit in de praktijk om te zetten. Op verschillende vlakken kan het mislopen, denk aan het inplannen van je maaltijden, boodschappen doen, emotioneel eten,…

A goal without a plan is just a wish.

Samen kunnen we uitzoeken waar de valkuilen zich bevinden en stellen we een plan op om hiermee aan de slag te gaan en zo je doelen te kunnen bereiken.

De start is gemaakt

Intake gesprek

We starten altijd met een intake gesprek. Hier nemen we uitgebreid de tijd om je te leren kennen. Daarom neemt dit gesprek een uur in beslag. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we welke richting je uit wil en welke doelen je voorop gesteld hebt. Op het einde van het gesprek ga je alvast naar huis met één of twee concrete actiepunten.

Volhouden is de boodschap

Opvolg gesprekken

Tijdens de opvolg gesprekken werken we aan de verschillende actiepunten om zo tot een uiteindelijke plan van aanpak te komen. We verliezen daarbij niet de richting die je uit wil uit het oog. Maar dit alles doen we in kleine haalbare stappen zodat we komen tot haalbare gewoontes die vol te houden zijn op lange termijn. Zo komen we uiteindelijk tot een gepersonaliseerd voedingsadvies.

 • Intake gesprek
  € 55
  60 minuten
 • Opvolg gesprek
  € 30
  30 minuten

Losse consultaties

Je kan er voor kiezen om per consult te betalen.

Trajecten

Veranderen van jarenlange gewoontes gebeurt niet op 1,2,3. Daarom is meetal een traject aangewezen. Je gaat een engagement aan met jezelf en zal ook doorzetten in periodes waarin het moeilijker gaat. Bovendien ontvang je extra’s om het nog makkelijker te kunnen volhouden.

 • 3 maanden traject
  € 270
 • 6 maanden traject
  € 420
 • Ik en mijn gastric bypass
  Weet & Eet sessies

Groepsessies

Vanaf het najaar 2021 zullen er groepsessies plaatsvinden in de praktijk. Later meer hierover

Wanneer je niet aanwezig kan zijn op je afspraak kan deze tot 48 uur op voorhand kosteloos geannuleerd of verplaatst worden via e-mail of telefonisch. Verwittig je niet of te laat, dan zal de afspraak alsnog worden aangerekend.

Diëtiste & diabeteseducator

Benieuwd bij wie je terecht komt?
Lees hier meer over Katrien, de diëtiste van voeding & coaching.

Klaar voor een nieuwe levensstijl?

Boek dan jouw afspraak online in