Trajecten & workshops

Bij voeding & coaching worden er workshops en trajecten georganiseerd over verschillende thema’s.

Zin gekregen om eens af te komen? Inschrijven voor de sessies is momenteel nog niet mogelijk. Je aanmelden voor de wachtlijst wel! Zo ben je als eerste op de hoogte van de sessies en krijg je als eerste kans om jezelf in te schrijven.

Trajecten en workshops

Weet & eet sessies: gastric bypass

Voeding & coaching biedt het totaalplaatje aan! Na meer dan 10 jaar in het vak te staan en mensen te begeleiden met een gastric bypass, ontwikkelen we nu ook trajecten onder de vorm van onze weet & eet sessies. Deze sessies zijn speciaal ontworpen naar de noden van onze cliënten die een gastric bypass hebben. Na het volgen van de sessies weet je precies hoe je een gezonde levensstijl en stabiel gewicht kan bereiken na een gastric bypass.

Leven met een gastric bypass is niet makkelijk. Zeker in begin niet. Je moet je levensstijl aanpassen en een gepaste voeding volgen. Bij voeding en coaching ondersteunen we je graag in dit aanpassingsproces. Tijdens onze weet & eet sessies in groep leer je stap voor stap hoe je aan die nieuwe, gezonde levensstijl kan werken, rekening houdend met je gastric bypass. Bovendien kan je ervaringen uitwisselen met andere lotgenoten die ook nieuw of misschien al meer ervaren zijn in het leven met een gastric bypass. 

Hoe werkt het?

  • 5 sessies in de praktijk te leopoldsburg
  • Alle informatie volledig en duidelijk in een infomap
  • Gegeven door een diëtiste met jaren ervaring in het begeleiden van mensen met een gastric bypass
  • meer dan 50 recepten geschikt voor gastric bypass met voorbeeld weekmenu’s
  • praktische tools om gezonde keuzes te maken
  • elke sessies een gastric bypass proof hapje & drankje